Gravteststav
1 st gravtest stav
kr29.00 Lägg i kundvagn
2 st gravtest stav
kr59.00 Lägg i kundvagn
3 st gravtest stav
kr74.00 Lägg i kundvagn
5 st gravtest stav
kr115.00 Lägg i kundvagn
10 st gravtest stav
kr189.00 Lägg i kundvagn
15 st gravtest stav
kr258.00 Lägg i kundvagn
20 st gravtest stav
kr299.00 Lägg i kundvagn

Gravtest med över 99,6 % säkerhet.

Graviditetstestet registrerar nivån av hCG (Humant Choriogonadotropin) i urinen. Efter befruktning så börjar kroppen producera hCG och detta graviditetstest kan registrera så låga nivåer som 25 mIU/m – vilket innebär att det är ett mycket känsligt test!

Med teststaven slipper du samla upp urinen i en behållare först, det är bara att sätta staven i urinstrålen i några sekunder och sen invänta resultatet. Om du vill samla upp urinen och doppa teststaven som man gör med en teststicka går det också bra. Resultatet får du på bara några få minuter.

Ett mycket säkert graviditetstest till bråkdelen av priset för ett tex Clear Blue. Svaret av graviditetstestet kan vara positivt (gravid) som visas i form av två färgade streck eller negativ (ej gravid) som visas som ett färgat streck. Tydlig bild på förpackningen visar hur sträcken ska vara ifall graviditetstestet är positivt eller negativt.

Graviditetstestet kan användas upp till fyra dagar innan beräknad menstruation, det är dock i vissa fall är möjligt så tidigt som 7 dagar innan. Ifall menstruationen är oregelbunden kan testet användas från c:a 7-14 dagar efter misstanke om befruktning. Ju tidigare man testar desto osäkrare resultat.

Uppfyller CEO 123 och ISO standarden och godkänt av FDA.