gravsticka
1 st gravtest sticka
19.00kr Lägg i kundvagn
2 st gravtest sticka
37.00kr Lägg i kundvagn
5 st gravtest sticka
69.00kr Lägg i kundvagn
10 st gravtest sticka
89.00kr Lägg i kundvagn
15 st gravtest sticka
95.00kr Lägg i kundvagn
20 st gravtest sticka
99.00kr Lägg i kundvagn
50 st gravtest sticka
249.00kr Lägg i kundvagn
100 st gravtest sticka
425.00kr Lägg i kundvagn
 
 

Gravtest sticka med över 99 % säkerhet!

Då detta gravtest är mycket känsligt och kan upptäcka nivåer av hCG ner till 25 mIU/ml passar det utmärkt att använda tidigt i graviditeten. Stickan är hela 0,5 cm bred för att man lätt ska kunna se linjerna. Ifall du blir gravid börjar kroppen att tillverka hormonet hCG vilket kan upptäckas med detta gravtest. Dessa stickor är gjorda för att vara enkla och billiga hjälpmedel men den har samma pålitlighet och känslighet som vanliga graviditetstest i stavmodeller. För dig som har planer på att bli gravid och behöver göra flera tester är den ett utmärkt val. Vi har även paket med gravtest och ägglossningstest kombinerat.

Att testa med detta gravtest är enkelt. För att påbörja själva testningen behöver du en behållare (till exempel en plastmugg eller ett glas) som du urinerar i. Du doppar stickan i urinen och ser då hur urinen absorberas in i gravtestet och färgade linjer börjar framträda. Du kan läsa av resultatet efter cirka tio minuter. Ett positivt resultat visas i form av två linjer och indikerar att du är gravid. Ett negativt resultat visas av endast en linje och indikerar att du inte är gravid.

Man bör komma ihåg att ju tidigare in i graviditeten man utför testet desto osäkrare blir resultatet. Ifall man misstänker att man är gravid kan det vara en god idé att göra flera test och vänta några dagar emellan varje. Fullständig bruksanvisning på svenska medföljer alltid. Alla tester ligger skyddade i folieförpackningar och har lång hållbarhet. På samtliga förpackningar finns även en illustrativ bild om hur du utläser testresultatet.

Gravtestet är kvalitets märkt med CE-märkning och uppfyller ISO standarden.

De tester vi har i lager nu har ett utgångsdatum under oktober månad  2017.